Александър Куманов

Автор и водещ


Сашо е директор на Фондация 42 и от вече повече от 9 години се занимава с организацията на мотивационни събития в България, свързани с изграждането и развитието на общности, провокирането на активна гражданска позиция и насърчаване на дарителството, социалното предприемачество и доброволчеството. Най-разпознаваемото сред тях е Форум КЛЮЧ.

Светозар Стойчев

Автор и водещ


Светльо (или Зарик) е с бекграуд в обученията и тренерските дейности и опит от вече над 15 години във финансови и IT компании. От Перник е, за което от време на време става дума в епизодите, има двама сина и обича да играе електронни игри с тях. Присъедини се към екипа в средата на Сезон 3, както сам казва - за да се среща с нови, интересни и нормални хора.

Владимир Станков

Звукообработка


Влади е водещ в няколко подкаста, а понякога и в този. Захвана се да оправя звука ни някъде в началото на Сезон 3 и резултатът веднага се усети. Иначе учи медицина в СУ и някак комбинира това с микрофони, кабели, записи на рап парчета, поддръжка на собствено студио (е, не точно собствено, щото е с приятелите от 90's kids podcast) и какво ли още не.

Илина Мутафчиева

Автор и водещ в Сезони 1-3


Ина е един от онези хора, които най-добре описват поговорката "шило в торба не стои". Тя е в екипа на Зона 21 - зона за развитие на уменията на 21 век, била е председател на Националния младежки форум, все още е част от екипа на Дружеството на ООН за България, работи по проекти, насърчава доброволчески инициативи, обучава хора и страда от хронична липса на свободно време. Затова и се включва и в този проект.